Családi történelem pályázatot hirdet a Határon Túli Magyarok Információs Központja 2011. február 9. szerda 7:29 | AN

Astro City kolikkopelit http://uzbekembassy.gov.kw/m17/games/7.htm http://uzbekembassy.gov.kw/m17/games/7.htm أفضل تاجر كازينو الحية المال الحقيقي http://www.saunders-assoc.com/?art=%D8%B3%D9%86%D8%A9-%D9%81%D8%AA%D8%AD%D8%A9-%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%B4%D9%86&294=e9 سنة فتحة فورتشن Lucky Club netticasino

A beküldött történet bármelyik országban játszódhat, az alapítvány idős emberek elmondásaiból származó régi különleges történeteket szeretne összegyűjteni – olvasható az MTI-hez eljuttatott tájékoztatóban.
A történelmi részeket illetően tárgyilagos leírásokat várnak, a pályamunka lehet riport, de leíró vagy bemutató formában is készülhet. Az alapítvány az összegyűlt anyagokat nyomtatott formában is szeretné megjelentetni. Az írásokat és a témához kapcsolódó régi fényképéket a www.htmik.hu oldal Családi történelem rovatába várják 2011. március 31-ig. Az eredményhirdetés 2011 áprilisában lesz, a legjobb pályamunkákat beküldők jutalomban részesülnek.
A Határon Túli Magyarok Információs Központja Alapítványt 2001-ben magánszemélyek alapították azzal a céllal, hogy a határon túli magyarok részére lehetővé tegyen minden olyan kulturális, gazdasági, egészségügyi, nevelést és társadalmi beilleszkedést segítő információ elérését, amelyhez egyébként csak nehezen juthatnának hozzá.

Címkék:, ,

Kapcsolódó cikkek

Nem Lehet Más a Politika 2013. december 19. csütörtök

Nem mertek dönteni a Vígszínház vezetőjéről 2013. szeptember 26. csütörtök

Újabb földbirtok Orbán csókosának 2012. április 4. szerda

Európai színházak Tarlós döntése ellen 2011. december 5. hétfő | AN


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

Blogok