Két napon belül a második merénylet iraki rendőrök ellen 2011. január 19. szerda 10:12 | BBC

Bagdad – Legalább tizenkét áldozata van a mai merényletnek Bakuba városában.

A mentőautóból kiugráló fegyveresek tüzet nyitottak a rendőrőrse, miközben a sofőr a kocsit az épületbe hajtotta és fölrobbantotta. A halottak száma valószínűleg emelkedni fog, mivel sokan rekedtek az összedőlt épület alatt.

Ez a második súlyos terrorcselekmény Irakban két napon belül, miután tegnap egy öngyiklos merénylő több, mint hatvan újoncot ölt meg egy rendőrségi toborzóiroda előtt Tikrit városában. Mind Tikrit, mind Bakuba szunnita városok, a kormányellenes ellenállás központjainak számítanak.

Címkék:,

Kapcsolódó cikkek

Iránban kivégeztek egy ellenzéki költőt 2014. február 14. péntek | AN

Terrorfenyegetés Magyarországról 2014. február 12. szerda | AN

Orbán háborúba vinné Magyarországot 2012. szeptember 1. szombat | AN-álláspont


KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

Videók