Ronai and Ronai
AMERIKAI

Hoffman Rózsa nem viccelt, közmunkára vezényli az érettségizőket 2011. január 23. vasárnap 8:15 Forrás: MTI

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Hoffman Rózsa nem viccelt, közmunkára vezényli az érettségizőket

Budapest – Legkorábban 2014-től lehet az érettségi vizsgára bocsátás előfeltétele az önkéntes munka – mondta Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szombaton Budapesten sajtótájékoztatón. A közösségi szolgálat, önkéntesség jelene és jövője az oktatásban című, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Zánkai Gyermek és Ifjúsági Centrum által szervezett egész napos konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón az államtitkár megjegyezte: a megújítandó érettségi előfeltételeként 50-60 óra kötelező közösségi munka előírását tervezik a középiskolások számára.
Hoffmann Rózsa hozzátette: jelenleg “talán inkább az 50 óra felé hajlunk”, amit heti 2 óra rendszerességgel, egy tanév leforgása alatt lenne célszerű elvégezniük a diákoknak. Ezt a tevékenységet az elképzelések szerint dokumentálni is kell majd. A nemzetközi érettséginek is feltétele az önkéntes munka – folytatta -, az EU-ban pedig minden ötödik ember végez önkéntes munkát.
Az államtitkár hangsúlyozta: “nem volna szerencsés, ha módszertanilag lenne szabályozva” az önkéntes munka, mert minden gimnázium a saját környezetében tapasztalható kihívásokra kell, hogy reagáljon. Van, ahol időseket látogathatnak otthonaikban, felolvashatnak nekik, beszélgethetnek velük, van, ahol idősek szociális otthonaiba látogathatnak, de végezhetnek környezetvédelmi munkát is.
Mint mondta, az önkéntes munkára való felhívást tett közzé a középfokú oktatási és nevelési intézményeknek a tárca oktatási és szociális államtitkársága a Társ elnevezésű programmal, ennek részleteit tárgyalják meg a szombati konferencián. A programban a pedagógusok a diákközösségek képviseletében pályázhatnak önkéntes munka elvégzésére január 31-ig. A pályázatokat ezután három héten belül elbírálják, végül a legjobban teljesített munkákról kötetet is adnak ki, amivel mintát adnak a későbbiekre nézve – mutatott rá.
Hoffmann Rózsa közölte: a 2010-2011-es tanév második félévében a pályázattal 30 órás munkára vállalkozhatnak a fiatalok, ebből 5 órát kell szánni a felkészülésre és szintén 5-öt a munka utáni csoportos megbeszélésre. A pályázattal – amire nagy az érdeklődés – 44 millió forint áll a jelentkezők rendelkezésére, ebből a tanárok, mentorok munkáját fizetik ki. Egy tanár legfeljebb bruttó 200 ezer forintot kaphat egy projekt levezetéséért – hívta fel a figyelmet.
Kérdésre Hoffmann Rózsa elmondta: nincsenek viták a lényeges kérdésekben a Fidesz vezető oktatáspolitikusai és az oktatási államtitkárság között. A közoktatási törvény májusban parlament elé kerülhet, erre viszont azért nem vállalt kötelezettséget a kormány a tavaszi hivatalos törvényalkotási programjában, mert az európai uniós soros elnökség nagyon leterheli. Így a testület úgy döntött: tavaszi tervébe csak azokat a jogszabályokat veszi fel, amelyeket mindenképpen meg akar alkotni – magyarázta.
Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár rámutatott: az önkéntességnek eddig nem volt szakmai háttere Magyarországon. Jelenleg a pályázattól függetlenül több mint 300 iskolában folynak ilyen típusú munkálatok, amelyek személyiség-, közösség-, és társadalomfejlesztő hatásúak.
A konferencián előadást tartanak egyebek mellett a közoktatásban gyakorolt önkéntesség nemzetközi tapasztalatairól, a szociális kompetencia fejlesztéséről, az önkéntesség és a fogyatékosságügy kapcsolatáról, illetve az EU-ban 2011-ben meghirdetett önkéntesség évéről.

Tavaly májusban mutatták be a “Jövőnk  a tét” című “beszélgető könyvet”. A Jövőnk a tét jelmondat az egykori KISZ egyik jelmondata volt az akkori Forradalmi Ifjúsági Napok programjában. A kiszesek a jelmondatot akkoriban “Szövőnk  pék” jelmondatra fordították át.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 1.0/5 (4 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: -8 ( 8 szavazatból)
Hoffman Rózsa nem viccelt, közmunkára vezényli az érettségizőket, 1.0 out of 5 based on 4 ratings

Címkék:, , ,

  • Hozzászólások(25)
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share

25 Reader’s Comments

  1. K. Hoffmann Rózsa! Az önkéntes munka önkéntes. A kötelező meg kötelező. Nem kell a előbbivel példálózni az utóbbira vonatkozólag. Javaslom továbbá a fidesz építőtáborok bevezetését, valamint a fidesz-szombatokat. Hamarabb letudnák azt az ötven-hatvan órát a diákok, nem kellene előkészíteni, megbeszélni a “projektet”, másra is fordíthatnák a milliókat. Mondja, sokat forgolódik éjszakánként és akkor jutnak eszébe ezek a remek ötletek?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +22 (24 szavazatból)
  2. Kedves Fórumtársam, nyitott kapukat döngetsz. Lesznek még nálunk szemináriumok, antiszemita félórák, átnevelő táborok is.
    A kötelezően felvállalandó önkéntes közmunkával lehet leghatékonyabban átmosni a zemberek agyát. Már most léteznek olyan megkülönböztetések, mint egykor a B-listázások idején. Hamarosan nem lesz elég az, hogy apucinak sok pénze legyen a továbbtaníttatáshoz. A háttérben ott lesz a felvételiknél fideszhez való hűség (soha sehol le nem írandó!) elvárása.
    Ezek a kötelező közmunkák (természetesen önkéntesek!) már anno, az egykori agitációs propagandistákon keresztül elvezetett a kolhozosításhoz. .. Most is céljuk van vele. És ez a cél a saját hatalmuk örök életre szóló bebetonozása. Minden diktátornak azonos a célja, nincs ezen mit csodálkozni. És ha a diktátor gondolkodásra képtelen népre telepszik, meg is valósítja céljait.
    A történelem semmi mást nem tesz, mint ismétli önmagát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +20 (22 szavazatból)
  3. Miért nem mondják ki.Valamiféle náci-komcsi rendszert akar a fidesz.Mert ez már nemcsak a viktor lázálma.Vastagon bűnös minden képviselője.kollaboránsa.Lesz másként,ez nyilvánvaló.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  4. Azok a régi kommunista szombatok……Felejthetetlenek….De most úgy látszik eszünkbe lez juttatva.Mi leszünk a mindent elnéző eu-ban a visszafordult ország.Tragédia.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +10 (14 szavazatból)
  5. Nem kell ezen csodálkozni. A mostani kormány titánjai a Kádár rendszer alatt nevelkedtek és azt nagyon megtanulták: hogyan kell a “demokráciába átmenteni a diktatúrát”.
    A kormány egy másológépre hasonlít. Beszkennelik az átkos rendszert, narancssárga színezik, átalakítják PDF formátumba és megetetik a magyarok többségével, akikben még élnek a “boldog kádári évek”.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +8 (10 szavazatból)
  6. Mint a hadseregben.Ki akar vécét pucolni?Maga,maga,maga…

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  7. Sajnálom,hogy ezt a két gyermeket kötelező közmunkára fogták.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (3 szavazatból)
  8. Rózsi néni!Ne kacsintgasson!Mondja meg a tutit,bár ezt a magukra valamit adó pedagógusok jobban tudják.Az önkéntesség meg nevelés kérdése.Ha otthonról azt hozta,hogy segíteni kell a rászorulókon ,fog,ha nem,akkor kényszerítheti,megette a fene

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +11 (13 szavazatból)
  9. Igen,általánosban jöttek az ifák,benne fapadokkal,és mentünk összeszedni a krumplit,vagy kukoricát törni.Annyi kárt senki nem okozett mint mi.Az utánunk jövő cigányok,akik böngésztek,mert akkor szabadott nekik,8-10 zsák kukoricát is összeszedtek,mi meg kb fél zsákkal.Ezt csak azért írom,mert olyan hogy önkéntes kötelező munka több kárral jár,mint haszonnal.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  10. Vissza térünk a 70 ‘-s évek nyári önkéntes munkatáboraihoz .( kukorica címerezés ,komló szedés stb .) Ősszel jöhet a szüret !

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +6 (8 szavazatból)
  11. Javaslom, szereljünk ismét hangszórókat az utcai világítás oszlopaira, szóljon belőle folyamatosan ifjú kegyelmes urunk, bölcs vezírünk, bölcs vezírünk s nemzet(meg)vezetőnk buzdító szava, magvas gondolata, no meg (míg álomra hajtja szebb jövőnket megálmodandó vizenyősödő szemeit) a csasztuska. Mondjuk: Sződd a selymet, elvtárs!
    Javaslom: fogadjuk testvérországgá Ukrajnát, Türkmenisztánt, Észak-Koreát, Iránt … és hogy legyen egy komoly, feltörekvő is köztük: Kínát!
    Javaslom, vezessük be ismét a következőket:
    Szocialista (vagy komenista? már nem is emlékszem rá…) műszak,
    Marxista-leninista … helyett ormányista, tömjénista egyetem, lehetőleg szakosítóval megtoldva,
    Káderlap,
    Pártszeminárium,
    Akcióprogram,
    Ütemterv,
    5-éves terv,
    KST,
    Szahanovista mozgalom,
    Brigádverseny,
    Brigádnapló,
    Békekölcsön,
    Gyermektelenségi adó,
    Padlássöprés,
    Úttörő expedició a jövőbe,
    3 évente, csak fityisz ajánlásra kapható kiutazási ablak az útlevélbe,
    Merkur gépkocsi kiutalás nem kamatozó betéttel,
    Munkásőrség… bocsánat, most polgárok vannak, akkor polgárőrség,
    Magyar Szabadharcos Szövetség,
    Üljenek az asszonyok szántani a Hoffer traktorra (elsőnek Hoffman Róza) [Bárcsak az egész világ így alliterálna! ;-) ]
    stb.
    Kihagytam valamit?
    Ha igen, akkor gondoljátok hozzá! :-)

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +12 (14 szavazatból)
  12. Kanadaban a kozepfoku diploma megkapasanak a feltetele a 40 oras onkentes munka dokumentalt teljesitese.
    A Hoffmann javaslatban semmi rosszat nem latok ezen a teren.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (9 szavazatból)
  13. Kanadában nem a saját hatalmuk biztosítása érdekében hozzák a hatalmon lévők a rendeleteket. Valszeg az ottani sajtó szétszedné őket.
    És Kanadában nem Kubatov-lista alapján tartják nyilván, hogy kiknek az agyát kell átmosni, vagy kiket kell elleheteleníteni. Van még egyéb különbség is, de itt nem említem…
    Mindenesetre nagyobb a valószínűsége annak, hogy ezeket a magasabban kvalifikáltakat a kevésbé kiműveltek nyakára fogják kiküldeni un. “felvilágosító” tevékenységet folytatni. Aminek lényege Soha Nem Hazudó Viktormihály adminisztrációjnak “önkéntes” ideológiai megerősítése lesz.
    Mert egyébként van egyetlen olyan intézkedésük, amely nem hazudniképtelen ViktorMihály hatalmát erősíti?

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  14. Ez a Hoffmann Rózsa is az MSZMP emlőin nevelkedett. Már ott megtanult jól helyezkedni. Belépett a pártba is, hogy előnyökhöz jusson. Hozza magával azt a mentalitást.
    Elképesztő dolgokra képes ez az agyament Fidesz-konglomerátum és Gazdasági Bt. Mit akarnak ezek ezzel az országgal? Azt már tudom, hogy az egyház befolyását erőteljesen akarják növelni és a készülő, új FIDESZ-Alkotmányban nincs szétválasztva az állam és egyház. Sőt, Sitt Palika azt szeretné, ha a gyerekek asztalán az IMAKÖNYV MELLETT (!!!) más könyveket is lehetne látni!
    Ez utóbbit támogatom, mert sajna a mai gyerkőceink, de az ifjú, középkorú emberek sem olvasnak könyveket szép hazánkban. Ellenben a szennyműsorokra vevők. És a mélymagyarok pont erre hivatkozással próbálják a médiatörvény létjogosultságát magyarázni (inkább magyarázkodni), e mögé bújva sunyin próbálják a sajtószabadságot (is) lenullázni.
    S akkor jön egy OPNI előjegyzett nő, aki ilyen kritériumokat akar megszabni az érettségi előtt állóknak. Ad absurdum!
    Sok kommentet olvasok a nepszava.hu-n. Elképesztőek a jobbosok beírásai. Teljes degeneráció részükről! Soha nem a cikket kommentálják, hanem fenyegetőznek, komcsiznak. Soha, egyetlen olyan kritikus megjegyzést nem olvastam, ami Zorbánt akár egy szóval is kritizálná. Sőt, azokat támadják ocsmány módon, akik a zorbáni (fidesz) politikát bírálni merészelik.
    Nagyon csúnyán elbánt a többséggel az 2,7 millió szellemi fogyatékos!
    In memoriam Hungaria.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (6 szavazatból)
  15. Önmagában nem rossz szerintem ez a dolog, van már rá példa több országban, és azokban valószínűleg fejlettebb is az önéntes munka kultúrája, mint Magyarországon, ahol siralmas.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -3 (5 szavazatból)
  16. Tanárként tudom, mit jelent az “önkéntes” munka! Nincs benne köszönet, kár meg annál több! Majd lesznek olyan “vállalkozások” akik arra szakosodnak, hogy némi fizetség ellenében kiadják az igazolást munkavégzés nélkül is! Azt is el tudom képzelni, hogy a regnáló kormányunk, majd a szokásos módon “közbeszereztet” néhány Fidesz közeli céget akik még esetleg állami támogatásban részesülnek és “dolgoztatják” szegény leendő érettségizőket!
    Persze a munka előtt ima, a végén ima, mindez hazánk “nagyjainak” a kifüggesztett képei és a nenyi előtt! Szép jövő!!!! Vagy “szebb jövőt”?? Az utolsó két szót utálattal írtam le az ismert “újkori” felhasználók miatt!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (5 szavazatból)
  17. Maaagit! Nóóómális? Oszt’ mégis, hogyan képzeli el ez a tudós nőszemély a diákok “önkéntes” foglalkoztatását? Semmi képzettséggel, semmi gyakorlattal nem rendelkező gyerekekre vajon milyen munkát lehetne rábízni? Betegápolást? Karitatív, netán fizikai munkát? És a munka- és balesetvédelmi szempontok? Én gyerekkoromban minden nyáron a vasútmentét saraboltam, de már ott is vegyszeres gyomirtás van. Akkor…? Na, mindegy… azért hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +1 (1 szavazás)
  18. A javaslat eredetileg az LMP-től származik, és a sok országban jól működő rendszert kívánta volna meghonosítani. Eszerint az egyetemisták (nem a középiskolások) önkéntes munkában vehetnek részt, különféle jótékonysági egyesületeknél, kórházakban, stb., cserébe kreditpontokat kapnak.
    A Fidesz átvette az ötletet, csavart egyet rajta, és lett belőle egy torzszülött.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: -1 (1 szavazás)
  19. Maguk nevetségesek. 20 éves koromban 10 hónapot töltöttem Spanyolország legszegényebb részén,az andalúziai Granada mellett. Önkéntesként éltem együtt és dolgoztam egykori drog- és/vagy alkoholfüggőkkel (az összetétel egyénenként változott) és azok családjaival. Valamint olyan anyákkal,akik 15 éves korukban adtak élete gyermeküknek és segítségre (anyagi és lelki, mivel családjuk és aktuális párjuk elhagyta őket) volt szükségük. Ezeknek az embereknek túlnyomó többsége cigány volt vagy bevándorló arab. Együtt tanultunk a gyerekekkel, tanítottunk és tanultunk egymástól és egymásért. Ugyanazt ettem, amit ők és ugyanolyan körülmények között laktam,mint ők. Ezt az önkéntes programot az EU finanszírozza,meghatározott pontos szabályai vannak a munkaóráktól a nyelvórákig.Ebben a programban(mely számos területen biztosít lehetőséget az önkéntés munkára) 18 éves kortól lehet részt venni 35 éves korig (a neve: EVS- European Voluntary Service). Visszatérve én is,családom is,barátaim is egyetértenek-egyetértünk abban,hogy rengeteg tapasztalattal gazdagodtam,az önzetlen segítségnyújtást is megtapasztalhattam és betekintést nyerhettem számos más kultúrába,valamint a mások problémái iránti érzékenységemet is növelte ez a 10 hónap.
    Nem hiszem,hogy különleges vagyok. Úgy gondolom,hogy egy év alatt 50 óra ,a köz érdekében elvégzett munkára bárki képes/képesnek kell lennie.Persze,bizonyára vannak,akik csak önző embereket kívánnak nevelni,hogy amikor ők kerülnek olyan helyzetbe,hogy segítségre szorulnának-esetleg csak egy beszélgetésre-akkor egyedül maradjanak.Mert igen,előfordul,hogy idős emberek maradnak egyedül otthon és egy órás látogatás néhány fiataltól eegy boldog napot és újabb reményt jelent nekik a folytatásra. Nem vizet prédikálok, én ezekben részt vettem,a mi gimnáziumunkban mi is mentünk ilyen foglalkozásra. Talán érdemes lenne kicsit önzetlenebbül gondolkodni-természetesen nem állítom,hogy én teljesen önzetlen lennék.De szerintem egy ilyen felvetés jó irányt jelöl ki.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (2 szavazatból)
  20. Torontoi és Jakab Levente kivételével itt egytől-egyig dilettánsok kommenteznek. Pedig azt hittem, hogy a weboldal címében az “amerikai” szó nemcsak poénból szerepel.

    Community service, anyone??? Mind közép-, mind főiskolában, hm?

    Naugye.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  21. Kedves “Jakab Levente”!
    Nem arról van szó, hogy hogy önző, önmagukon kívül mindenkit magasról lesajnáló emberekre lenne szükség. Valóban igény lenne embertársaink és a természet irányába kinyilvánítandó kölcsönös önkéntes segítségre.
    De!
    Ehhez leginkább azt a felfogást kellene legelőször is megváltoztatni, amit a jelenleg hatalmat birtoklók erőltetnek ránk.
    Ki fogja az önkéntes munkavállaló munkáltatói, munkavállalói járulékait fizetni?! Mert a munka vállalása lehet önzetlen (fizetséget nem várás), de a járulékokról a büdzsé nem hajlandó lemondani!
    Ha baleset történik, kit terhel a felelőssé? Ki viseli anyagi következményeit? Ki fizeti az APEH és a Munkavédelmi Felügyelet büntetéseit? Annak a haszonnak az ÁFÁja hogyan kerül be a büödzsébe, amivel az önzetlenül megsegített gazdagodik? Mert ha szétnézel, jelenleg ez az ország így műxik. Jelenleg tiltott és üldözendő az önkéntes segítség, ha a segítség járulékai nem folynak be a kasszába.
    Ha jelenleg valaki önként segít például bármelyik rokona (ismerőse rászoruló embertársa) építkezésében (szüretelésében, disznóvágásában, akármilyen rászorultságában) komoly büntetést kap a tulajdonos is, az önzetlen segítő is, ha megjelenik az APEH. Jelenleg ugyanis mindenki feketemunkásnak, feketealkalmazónak számít. Vagy lesz külön kilobbizott illetékbeseprő tűzhözközelülő apparátus, akik felügyelik, szervezik beragasztandó bélyeggel ellátják és igazolják, hogy ez az önkéntes munka nem fekete?!…
    Ezért ne csodálkozz, ha szkeptikusan fogadjuk ezt az agyrémet. Ami persze nem is annyira agyrém, hiszen rejtett orbáni pártfeladattal nagyon is eredményesen lehet majd agitációs munkákra kiküldeni ezeket a lelkes fiatalokat apókákhoz, mamókákhoz, vidéki “prosztókhoz” (akiket mellesleg Hazudniképtelen Viktormihálynál jobban senki nem néz le), agyátmosási céllal.
    Azon se csodálkozz, ha mindenkinek, akik csöppecskét is képesek visszaemlékezni, a téeszesítési időszak, a békekölcsön jegyzés, stb jut az eszükbe.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +2 (2 szavazatból)
  22. ez a hülye liba inkább életszerű tanterveket alakítana, a gyakorlati, mindennapi életre nevelés lehet egy tantárgy, és a társadalmi ifjúsági szervezetek aktivitásait be lehet építeni a tantervbe, fejlett társadalmakban ismert a voluntary activity, de az tényleg önkéntes, bár utólag honorálják, vagy a résztvevő előnyöket élvez általa (tapasztalat) az, hogy minden rossz ami tegnap volt az sohasem volt igaz nem is lesz, az oktatás értékét és értékteremtő jellegét kell fejleszteni, szerintem ez is gumicsont, nem akarnak semmit sem tenni mert a gazdasági alapját nem képesek megteremteni és nem is értenek ahhoz, hogy egy anyagilag és szakmailag is prosperáló oktatást hozzanak létre, kóklerek

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: +3 (3 szavazatból)
  23. Részben egyetértek Jakab Levente által írottakkal! De, ismerve a mai tanulók munkához való hozzáállását, nem látom értelmét az önkéntes munkának! Előbb a fejekben kellene rendet tenni, nem mentegetve az iskola felelősségét, szakközépiskolában és szakiskolában tanítva szomorúan tapasztalom a tanulók részéről megnyilvánuló munkamegtagadást! A szülők részéről érkező olyan támadásokat, hogy “mit képzelünk mi, hogy merjük az aranyos gyermekét munkára fogni”??? Nem azért jött ő ide!! Nem ritka a szándékos károkozás, a sokszor szándékos testi épség veszélyeztetés önmaga és társai irányába! A gyakorlati foglalkozás helyett, orvoshoz mennek és “képzelt betegként” még igazolást is kapnak! Sajnos! Kiröhögnek bennünket!! Szomorú, de itt tartunk!!!!

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)
  24. Nem rossz ötlet, de sokkal több lehetőség kellene, kevesebb tananyag, és egy olyan ország ahol el is ismerik azt az önkéntes munkát.

    VA:F [1.9.3_1094]
    Értékelés: 0 (0 szavazatból)

Írja meg véleményét!

 
Kapcsolódó cikkek

Alanyi jogon járó jövedelmet akarnak 2013. június 6. csütörtök | AN

Alaptörvényellenes a hittani listázás 2012. december 9. vasárnap | AN

Beélesíti az inkvizíciót a KDNP 2012. december 8. szombat | AN

Közgép elleni tüntetésért közmunka 2012. november 13. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos