Ronai and Ronai
AMERIKAI

Szávay Ágnes Köves Gáborral folytatja a felkészülést 2010. december 21. kedd 12:06 | MTI

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Szávay Ágnes Köves Gáborral folytatja a felkészülést

Budapest – Köves Gábor korábbi válogatott játékos irányítja a jövőben a jelenlegi első számú magyar női teniszező, Szávay Ágnes edzéseit.

A világranglistán 37. helyen álló Szávay már Kövessel kezdte meg az alapozást, s ugyan korábbi sérülése miatt a januári ausztrál nyílt bajnokságon még nem léphet pályára, bizakodóan várja a 2011-es esztendőt.

„Örülök, hogy végre egészséges vagyok és el tudtam kezdeni a felkészülést. Sajnos az év vége nem úgy sikerült, mint ahogy azt elterveztem, és sajnálom, hogy nem tudok részt venni az Australian Openen, de nem vagyok elkeseredve, mert mindennél fontosabbnak tartom, hogy egészséges legyek és sikerüljön jól felkészülnöm a szezonra” – olvasható Szávay Ágnes nyilatkozata a saját honlapján, a szavayagnes.hu-n.

„Nagyon boldog vagyok, hogy Gábor elvállalta a szakmai irányítást, és már alig várom, hogy újra tétmeccset játszhassak. Jelenleg a válogatottal edzünk és sokat kondizunk, majd január elejétől kezdjük el a labdás edzéseket” – nyilatkozta a sérüléséből nemrég felépülő teniszező.

Köves Gábor három olimpián szerepelt (1988, 1996, 2000), s részese volt a magyar Davis Kupa-csapat legnagyobb sikerének, az ausztrálok 1995-ös 3-2-es legyőzésének is. Az edzői munka sem ismeretlen a számára, 2003 és 2005 között Mandula Petra trénere volt, s közben, 2004-ben az athéni olimpiára utazó teniszválogatott vezetőedzőjeként is tevékenykedett.

„Megtisztelő számomra a feladat, hogy Ági edzője lehetek. Szakkommentátorként mindig figyelemmel kísértem a mérkőzéseit, így nem ismeretlen számomra a játéka. Ágival megbeszéltük az edzésprogramot és a terveket, s úgy érzem, minden adva van ahhoz, hogy fel tudjunk készülni a 2011-es évre. Ági nagyon tehetséges, és véleményem szerint azzal a munkával, amit kitűztünk magunk elé, meg fogja tudni valósítani a kitűzött célját”– mondta Köves Gábor.

Szávay ezen a héten a FED Kupa-válogatott tagjaival, többek között Arn Grétával, Czink Melindával és Babos Tímeával közösen tréningezik. Mint elmondta, januárban kezdi meg a labdás tréningeket, s az első WTA-versenye a februári Open GDF Suez torna lesz Párizsban.

VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0.0/5 (0 szavazatból)
VN:F [1.9.3_1094]
Értékelés: 0 ( 0 szavazatból)

Címkék:, ,

  • Nincs még hozzászólás
  • Print Friendly and PDF
  • Betűméret változtatás
Share
Kapcsolódó cikkek

Mint aki halkan visszalépett 2013. november 9. szombat

Majdnem megpofozták Rónai Pétert 2013. szeptember 19. csütörtök | AN

Orbán bekebelezte a Vasast is 2012. december 6. csütörtök | AN

Szávay Ágnes Amerikában is orvost keresett 2012. szeptember 11. kedd | AN

KOHÁNYI TÁRSASÁG LÉPJEN BE!
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
AP VIDEÓ - HÍREK A VILÁGBÓL
Szabad Magyar Tv
Szolgálati közlemény

Felhívjuk vendégbloggereink és olvasóink figyelmét, hogy az alábbi vendégblogok némelyikének legfrissebb posztjai, ill. linkjeik technikai okokból, rajtunk kívülálló, a WordPress.com által bevezetésre kerülő változások következtében nem jelennek meg. Ezért az érintett blog-dobozkák egyelőre üresek. A probléma megoldásán az AN munkatársai dolgoznak. Addig kérjük a bloggereink és olvasóink megértését és türelmét.

Áthidaló megoldásként, a helyzet rendeződéséig itt is felsoroljuk a kárvallott blogok linkjeit, hogy olvasóik mégis el tudják őket érni az AN-ről is:


Az AN szerkesztősége.
2015.03.23.

RSS e-Vitae
RSS kanadaihirlap
RSS torokmonika
Videók

videos