Hozzászólás: Médiatörvény: kemény bírálat Washingtonban http://nepszava.com/2010/12/magyarorszag/mediatorveny-ertetlenseg-washingtonban-ertetlenseg-budapesten.html Amerikai.com Blogs Mon, 14 Apr 2014 22:15:07 +0000 http://wordpress.org/?v=2.9.2 hourly 1 Lipták Béla helyreigazítja a Washington Post-ot « Amerikai Népszava Online http://nepszava.com/2010/12/magyarorszag/mediatorveny-ertetlenseg-washingtonban-ertetlenseg-budapesten.html/comment-page-1#comment-338 Lipták Béla helyreigazítja a Washington Post-ot « Amerikai Népszava Online Tue, 28 Dec 2010 10:39:24 +0000 http://nepszava.com/?p=5491#comment-338 [...] Béla azt írta a Hungarian Lobby tagjainak, hogy a Washington Post szerint a magyar sajtótörvény hasonlít Putyin Oroszországában uralkodó média állapotokhoz, az ottani cenzúrához. “Mivel ez nem igaz, az alábbi [...] [...] Béla azt írta a Hungarian Lobby tagjainak, hogy a Washington Post szerint a magyar sajtótörvény hasonlít Putyin Oroszországában uralkodó média állapotokhoz, az ottani cenzúrához. “Mivel ez nem igaz, az alábbi [...]

]]>
bumburi http://nepszava.com/2010/12/magyarorszag/mediatorveny-ertetlenseg-washingtonban-ertetlenseg-budapesten.html/comment-page-1#comment-328 bumburi Tue, 28 Dec 2010 06:59:17 +0000 http://nepszava.com/?p=5491#comment-328 Navracsics Tibor szerint, olvasom... Az a Navracsics, aki a fideszes Hír Tv-ben a következőket mondta,arra a kérdésre, hogy miért ismételnek egy egy témát olyan gyakran a szóvivő által: az embereknek meg kell mondani mi a jó, mert maguktól nem tudják, és terelgetni kell őket, a fidesz által kitűzött cél felé...Akik ennyire lenézik a szavazóikat,azok képesek mindenre, a cél érdekében. Most úgy néz ki, az is a célok közé lett sorolva, hogy kritika ne érje őket,vagy ha mégis, akkor legyen törvény arra, hogy megtorolhassák. Navracsics Tibor szerint, olvasom… Az a Navracsics, aki a fideszes Hír Tv-ben a következőket mondta,arra a kérdésre, hogy miért ismételnek egy egy témát olyan gyakran a szóvivő által: az embereknek meg kell mondani mi a jó, mert maguktól nem tudják, és terelgetni kell őket, a fidesz által kitűzött cél felé…Akik ennyire lenézik a szavazóikat,azok képesek mindenre, a cél érdekében.
Most úgy néz ki, az is a célok közé lett sorolva, hogy kritika ne érje őket,vagy ha mégis, akkor legyen törvény arra, hogy megtorolhassák.

]]>
gabor http://nepszava.com/2010/12/magyarorszag/mediatorveny-ertetlenseg-washingtonban-ertetlenseg-budapesten.html/comment-page-1#comment-293 gabor Mon, 27 Dec 2010 19:21:36 +0000 http://nepszava.com/?p=5491#comment-293 kanaan kanaan

]]>
A Nemzeti Együttműködés hírei 2010 november-december http://nepszava.com/2010/12/magyarorszag/mediatorveny-ertetlenseg-washingtonban-ertetlenseg-budapesten.html/comment-page-1#comment-288 A Nemzeti Együttműködés hírei 2010 november-december Mon, 27 Dec 2010 18:42:54 +0000 http://nepszava.com/?p=5491#comment-288 Napvilágra került a Budai Gyula megfigyelésével megbízott titkosszolgálati tiszt egykori jelentése. Ezek szerint a fideszes politikus több párttársához hasonlóan annak idején az alábbi minősítést kapta: THLBJ, azaz Teljesen Hülye, Legfeljebb Besúgónak Jó. A visszamenőleges hatállyal hozott törvények közé bekerült a miniszterelnöki megbízatás is, melynek megfelelően Orbán Viktort jövő héten megkoronázzák,utána pedig felnégyelteti és négy vár kapujára kiszegezteti a pogány Gyurcsány testét. Újabb védőgát épül a devecseri vörösiszap-tároló köré. Műszaki szakemberek szerint a gátak mértani haladványnak megfelelő devecseri szaporodása mindaddig folytatódik, ameddig a miniszterelnök édesapjának kőbányájából el nem fogy az utolsó kavics is. A magyar kormány beperelte a Paramount Pictures hollywoodi filmtársaságot, mivel megalapozott a gyanú, hogy magyar ellenzéki körök kívánsága alapján, egy köztiszteletben álló magyar vezető lejáratásának céljából gyártatták le az "Óvakodj a törpétől" című filmet. Az Alkotmánybíróság csökkentett új jogkörének megfelelő méretű székházat kap egy józsefvárosi mosókonyhában, amelyet a hozzá hasonló fontosságú Magyar Gombfoci Szövetséggel fog megosztani. Genetikusok vizsgálják azt a felvetést, mely szerint - nyilatkozatainak és a polgári demokráciához való viszonyának megfelelően - Lázár János Fideszes képviselő Lázár György és Kádár János közös gyermeke. A választások óta eltelt időszak alatt nyújtott kommunikációs teljesítménye alapján Pinokkió testvérévé fogadta Orbán Viktort. Napvilágra került a Budai Gyula megfigyelésével megbízott titkosszolgálati tiszt egykori jelentése. Ezek szerint a fideszes politikus több párttársához hasonlóan annak idején az alábbi minősítést kapta: THLBJ, azaz Teljesen Hülye, Legfeljebb Besúgónak Jó.
A visszamenőleges hatállyal hozott törvények közé bekerült a miniszterelnöki
megbízatás is, melynek megfelelően Orbán Viktort jövő héten megkoronázzák,utána pedig felnégyelteti és négy vár kapujára kiszegezteti a pogány Gyurcsány testét.
Újabb védőgát épül a devecseri vörösiszap-tároló köré. Műszaki szakemberek szerint a gátak mértani haladványnak megfelelő devecseri szaporodása mindaddig folytatódik, ameddig a miniszterelnök édesapjának kőbányájából el nem fogy az utolsó kavics is.
A magyar kormány beperelte a Paramount Pictures hollywoodi filmtársaságot, mivel megalapozott a gyanú, hogy magyar ellenzéki körök kívánsága alapján, egy köztiszteletben álló magyar vezető lejáratásának céljából gyártatták le az “Óvakodj a törpétől” című filmet.
Az Alkotmánybíróság csökkentett új jogkörének megfelelő méretű székházat kap egy józsefvárosi mosókonyhában, amelyet a hozzá hasonló fontosságú Magyar Gombfoci Szövetséggel fog megosztani.
Genetikusok vizsgálják azt a felvetést, mely szerint – nyilatkozatainak és a polgári demokráciához való viszonyának megfelelően – Lázár János Fideszes képviselő Lázár György és Kádár János közös gyermeke.
A választások óta eltelt időszak alatt nyújtott kommunikációs teljesítménye alapján Pinokkió testvérévé fogadta Orbán Viktort.

]]>